fbpx

Linda Gulløv

Linda Gulløv er mor til en narcissist.

Linda Gulløv bruger sin erfaring til at hjælpe andre forældre med at håndtere skylden og skammen, ved at have et narcissistisk barn.

Jeg anerkender de svære vilkår, som forældrene har og støtter dem til at nå realistiske mål for at være sammen med deres børn.

  • Nogle ønsker en kontakt de kan holde til.
  • Andre ønsker en pause fra narcissisten
  • Andre igen ønsker at genskabe kontakten til deres barn.

Alle får hjælp til at komme tættere på et realistisk mål.

Konfliktmægling i familier

Linda hjælper familier med at løse de hårde og fastlåste konflikter blandt de voksne.

Jeg har særlig viden om at være i familie med mennesker med narcissistiske personlighedstræk. Klik her, hvis du vil vide mere om personlighedstrækkene.

Jeg tilbyder forældre vejledende og coachende samtaler, hvis de har børn med narcissistiske træk.

Det er skamfuldt og tabubelagt at have konflikter i familien.
Især hvis man er forældre til børn, som man ikke har kontakt med.

Mange i omgangskredsen kan ikke sætte sig ind i, hvor svært det er.

Det er ikke noget man lige lufter i frokostpausen på arbejdet.

Men jeg har været der selv, med en datter med narcissistiske træk og med flere konflikter i familien. Jeg har med konfliktmægler-baggrund mange redskaber til at hjælpe og støtte dig igennem konflikterne i din familie.

Har du brug for hjælp til en konflikt eller til at vende situationen med en uvildig person, så kan du ringe eller skrive her – så tager vi en gratis afklarende samtale om dit behov.

Jeg kan hjælpe dig med en afklaring af dine behov. Book en gratis samtale her.

Er det vigtigste et par samtaler, hvor vi taler dit forløb igennem? Læs mere her

Eller har du brug for at vi iværksætter en konfliktmægling i din familie? klik her

Læs mere om konfliktmægling her. 

Da jeg selv var i afklaringsfase om situationen i min familie, hjalp det mig meget at læse om symptomerne og tale med mennesker som kunne lytte til mine frustrationer uden at dømme, hverken mig eller min datter. Du kan læse om symptomer her- cases om at være forældre finder du her-

Jeg har som sygeplejerske og leder arbejdet meget med forandringer i menneskers liv. Den erfaring bruger jeg nu til at hjælpe familier til at løse konflikter, da det også er en forandringsproces.

Ofte er det nemlig vaner og gamle mønstre, der giver konflikterne næring og arbejdes der med disse mønstre, vil familien ofte kunne finde sammen igen – også selvom konflikten har været langvarig.

Jeg hjælper dig gerne med individuelle forløb, et foredrag på din arbejdsplads eller nærmiljø om konflikter og/eller mennesker med narcissistiske personlighedstræk. Klik her, så kan du booke en gratis afklaringssamtale, hvor vi sammen vurderer dine behov. 

Feedback efter en samtale

Kære Linda

Siden samtalen i fredags har jeg tænkt mange tanker…så meget er på rette plads nu.

Det var så givende at tale med dig. At møde din varme og empati gjorde mig rolig og det var en lettelse at se dig genkende smerten, vreden, sorgen over at være mor til en narcissist.

Du hjalp mig til at slippe at forsøge at få min datter til at forstå, hvad hun gør…det var en lettelse! Så nu kan jeg fokusere på mig og at acceptere at jeg med mit hjerte er hos hende, men at hun er skadet og det eneste jeg kan gøre er at passe på mig selv og være mig selv.

Jeg har ikke været en dårlig mor eller psykisk syg. Bare stået i noget som har været umuligt at kæmpe mod og været ufatteligt hård ved med mig selv. For jeg ville bare så gerne løse opgaven!

Har sovet weekenden væk og fået helet en masse sår. Tusinde tak for dig, Linda. Tak for at du delte din historie. Jeg går ikke længere med al det tunge alene og det er en kæmpe lettelse ❤​

Kærlig hilsen

En taknemlig mor​

         

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: